Naar boven
Ajam Besengek met Ketjap Boontjes

Ajam Besengek

Dit indonesische gerecht met de Ajam Besengek is kruidig, romig en vol op smaak. De Ajam Besengek is bereid naar een authentiek Javaans recept met kippendijvlees, kokos en kemirinoten. Het licht pittige gerecht is helemaal compleet met mihoen en ketjap boontjes.
€ 9,95 € 5,95
Per éénpersoonsmaaltijd
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
118.035

Dit gerecht is

 
Lactosevrij
Lactosevrij
 
Vriesvers
Vriesvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in heel België
  • Vanaf 65 € gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Dit indonesische gerecht met de Ajam Besengek is kruidig, romig en vol op smaak. De Ajam Besengek is bereid naar een authentiek Javaans recept met kippendijvlees, kokos en kemirinoten. Het licht pittige gerecht is helemaal compleet met mihoen en ketjap boontjes. 

Opwarminstructies
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.
Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 watt.

Ingrediënten en allergenen

Ajam Besengek:
  • Kippendijvlees (65%)
  • Kokos
  • Ui
  • Water
  • Kemirinoten
  • Maïszetmeel
  • Knoflook
  • Sojaolie
  • Gistextract
  • Glucosestroop
  • Raapzaad olie
  • Aroma
  • Soja eiwit
  • Gemengde kruiden en specerijen (selderij)
  • Paprikapoeder
  • Suiker
  • Citroen
  • Azijnzuur
Mihoen Goreng:
  • Rijstvermicelle (gemodificeerd maïszetmeel, water) 
  • Prei
  • Winterpeen
  • Omelet (scharrelei, water, raapzaadolie, maïsbloem, zout, peper, geconcentreerd citroensap, peper, kurkuma) 
  • Ui
  • Raapzaadolie
  • Gistextract
  • Glucosestroop
  • Aroma
  • Plantaardig sojaeiwit hydrolisaat
  • Gemenge kruiden en specerijen
  • Zout
  • sesamolie
  • Knoflook


Ketjap Boontjes:
  • Sperziebonen
  • Uienblokjes
  • Ketjap Manis (suiker, water, soja, zout, karamel (e150c), citroenzuur, verdikkingsmiddelen, specerijen)
  • Water
  • Zonnebloemolie
  • Sojasaus (water, sojabonen, tarwe, zout) 
  • Knoflookpuree (knoflook, water, zout, citrusvezel, citroenzuur) 
  • Tomatenketchup (water, tomatenconcentraat, suiker, azijn, gemodificeerd maïszetmeel, kaliumsorbaat, natriumbezoaat) 
  • Zout
  • Gember puree (gember, water, zout, citroenzuur, conserveermiddelen, guarpitmeel, xanthaangom)
  • Serrehpuree (citroengras, water, zonnebloemolie, zout, guarpitmeel, xanthaangom, zuurteregelaar, antioxidant, conserveermiddel) 
  • Sambal Oelek (88.9% rode pepers)
  • Peper



   Per 100 gram  Per portie 
Energie (kj) 721 2164
Energie (kcal) 172 516
Vetten (g) 10.18 30.54
Waarvan verzadigd (g) 2.97 8.91
Koolhydraten (g) 3.66 10.98
Waarvan suiker (g) 1.12 3.36
Eiwitten 17.22 51.66
Zout (g) 0.98 2.94
Natrium (G) 0.392 1.176

Tips van de chef