Naar boven
Daging Rendang

Daging Rendang

Licht pittige stoofschotel van zacht gestoofd rundvlees in een geurige saus van kokosmelk. Per 300 gram
€ 9,95 € 5,95
Per gerecht
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
102.006

Dit gerecht is

 
Vriesvers
Vriesvers
Lactosevrij
Lactosevrij

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in heel België
  • Vanaf 65 € gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Daging Rendang is een licht pittige Indonesische rundvleesschotel met een geurige saus van kokosmelk. Het vlees wordt urenlang gestoofd en is heerlijk mals. Specerijen zorgen voor een kruidige smaak en een heet pepertje zorgt voor wat pit. Daging Rendang is een klassiek Indonesisch vleesgerecht. Het vlees wordt urenlang in kokosnootcrème gestoofd, waardoor het met het uur een intensere en vollere smaak krijgt.

Een portie van 300 gram aangevuld met bijvoorbeeld rijst is voldoende voor 2 personen.

Opwarminstructies
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Serveersuggestie
• Serveer de Daging Rendang met witte rijst of met een geurige gele rijst
• Een aanrader is ook de complete éénpersoonsmaaltijd met Rendang.

Ingrediënten en allergenen

  • Rundvlees (59%)
  • Kokos
  • Ui
  • Chilipepers
  • Suiker
  • Water
  • Knoflook
  • Kemirinoten
  • Gistextract
  • Glucosestroop
  • Raapzaad olie
  • Aroma's
  • Zout
  • Soja eiwit 
  • Gemengde kruiden en specerijen
  • Azijnzuur

Voedingswaarden

   Per 100 gram  Per portie 
Energie (kj) 717 2150
Energie (kcal) 170.53 511.59
Vetten (g) 6.82 20.46
Waarvan verzadigd (g) 3.17 9.51
Koolhydraten (g) 7.57 22.71
Waarvan suiker (g) 4.99 14.97
Eiwitten 19.94 59.82
Zout (g) 1.37 4.11
Natrium (G) 0.548 1.644

Tips van de chef