Naar boven
Indiase Linzencurry met Zoete Aardappel

Rode Linzen Curry

Vegetarische Indiase curry met kokos, groenten en rode linzen.
€ 5,95 € 3,99
per éénpersoonsmaaltijd
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
202.006

Dit gerecht is

Veganistisch
Vegetarisch
Glutenvrij
Glutenvrij
Vriesvers
Vriesvers

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in heel België
  • Vanaf 65 € gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Vegetarische Indiase curry met kokos, groenten en rode linzen. Een heerlijke complete rijke maaltijd, gevuld met diverse groenten, kikkererwten en rode linzen. 

Opwarminstructies
Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt

Serveersuggestie
• 
Serveer in een mooie diepe kom en top af met wat verse stukjes rode paprika en een plukje peterselie. 
• Lekker met een stuk flat bread en Aziatische dips.

Ingrediënten en allergenen

  • Kokosmelk (kokosmelk, water, verdikkingsmiddel (E466), emulgator (E345), conserveermiddel (E223) 
  • Tomatenpulp (tomaten, tomatensap, citroenzuur) 
  • Water
  • Zoete aardappel
  • Ui
  • Wortel
  • Kikkererwten
  • Rode linzen (3,9%)
  • Kokosroom 
  • Spinazie blad
  • Zonnebloemolie
  • Knoflookpuree (knoflook, water, zout, citrusvezel, citroenzuur) 
  • Koriander 
  • Groente bouillon (zout, gistextract, dextrose, geconcentreerd groentesap (wortel, ui, prei) (aardappelmaltodextrine), ui, selderij, bloemkool, olijfolie extra vierge, suiker, knoflook, kruiden, wortel, natuurlijk aroma) 
  • Gember puree (gember, water, zout, citroenzuur, kaliumsorbaat, guarpitmeel, xanthaangom) 
  • Koriander
  • Kurkuma
  • Zwarte peper
  • Komijn 
  • Klaverbladpoeder
  • Karamom
  • Spaanse Peper
  • Parpikapoeder
  • Zout
  • Steranijs
  • Karwijzaad
  • Chillies
  • Kaneel
  • Gemberpoeder
  • Peper
  • Mango-extract
  • Laurier
  • Lichte basterdsuiker 
  • Chili

Voedingswaarden

   Per 100 gram  Per portie 
Energie (kj) 472.92 2128.13
Energie (kcal) 113.24 509.56
Vetten (g) 4.48 20.16
Waarvan verzadigd (g) 1.82 8.17
Koolhydraten (g) 13.65 61.44
Waarvan suiker (g) 3.19 14.36
Eiwitten 3.28 14.75
Zout (g) 0.57 2.59
Natrium (G) 0.228 1.036

Tips van de chef

  • Ajam Besengek met Ketjap Boontjes Ajam Besengek met Ketjap Boontjes Indonesische maaltijd van mals gebakken kip in een geurige kruidige saus van kokosmelk. Compleet met mihoen en ketjap boontjes. € 9,95 € 5,95
    Meer info
    Toevoegen
  • Daging Dendeng met Sajoer Lodeh Daging Dendeng met Sajoer Lodeh Een minder bekend Indonesisch stoofgerecht van sucadelapjes in kokossaus met tamarinde, samen mie lebar en sajoer lodeh. € 9,95 € 5,95
    Meer info
    Toevoegen
Verwijderen
Laatst bekeken producten