Naar boven
Asian Fingerfood Arrangement

Asian Finger Food Arrangement

Fingerfood arrangement met Siu Mai, Shrimp Gyoza, Ketjap Meatballs, Korean Chicken, Beijing Duck Pancakes, Japanse Noedelsalade, Wasabi Mayonaise, Sriracha Mayonaise en Mango-Chilli Saus. Voor 4 personen, € 14.49 per persoon.
€ 57,95
per arrangement
In winkelwagen
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
116.008

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in heel België
  • Vanaf 65 € gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

De lekkerste en populairste hapjes met garnaal en gekruid vlees uit Japan, China en Korea. Met klassiekers als dim sum, dumplings, ketjap meatballs, noedelsalade en loempia met eend. Bereid volgens traditionele recepten en zacht kruidig en mild van smaak.
Asian fingerfood eet je niet met je vingers, maar met chopsticks. Dip de hapjes in een van de drie heerlijke Oosterse sausjes.

Serveer de volgende gerechten warm:

Siu Mai
Oven: laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Verwarm het 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

Shrimp Gyoza
Laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Leg de gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

Ketjap Meatballs
Laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen en plaats het in een vuurvast schaaltje.
Verwarm het 12-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.
Of verwarm de meatballs ongeveer 3 minuten in de magnetron (afhankelijk van het vermogen).

Korean Chicken
Laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen.
Doe het gerecht in een ovenvaste schaal en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.

Beijing Duck Pancakes
Prik een gaatje in het folie, laat een klein scheutje water door het gaatje naar binnen lopen op het lotusblad en verwarm het bakje met de flensjes 60 seconden in de magnetron op 800 watt.


Serveer de overige gerechten en dips koel en in mooie schalen.

Ingrediënten en allergenen

Siu Mai 
Gebakken Chinese Dim Sum met gekruid varkensvlees. Meer info hier
8 stuks

Shrimp Gyoza
Japanse gebakken traditionele pasteitjes met garnalenvulling. Meer info hier.
6 stuks

Ketjap Meatballs
Gekruide rundergehaktballetjes in Japanse ketjap saus. Meer info hier.
8 stuks

Korean Chicken
Malse kippenvleugels bestreken met een pittige Koreaanse saus. Meer info hier.
8 stuks

Beijing Duck Pancakes
Chinees flensje gevuld met Pekingeend, bosuitjes en Hoisinsaus. Meer info hier.
4 stuks

Noedelsalade
Salade van Japanse rijstnoedels met zwarte bonen, groenten en een dressing van ponzu. Meer info hier.
800 gram

Dips
Mango-Chilli Saus
Sriracha Mayonaise
Wasabi Mayonaise

*Stuur een mail naar info@mycooks.nl als je behoefte hebt aan specifiekere ingrediëntenlijsten en/of voedingswaarden.

Allergeneninformatie

Siu Mai 


Shrimp Gyoza


Ketjap Meatballs


Korean Chicken


Beijing Duck Pancakes


Noedelsalade


Sriracha Mayonaise


Wasabi Mayonaise

Tips van de chef

Verwijderen
Laatst bekeken producten