Naar boven
Lobster with Thermidor Butter

Lobster with Thermidor Butter

Halve Canadese kreeft gelakt en bereid met Franse Thermidor boter. Per halve kreeft.
€ 27,95 € 19,95
Per gerecht
Toevoegen aan favorieten
Deel dit artikel
Art.nr:
110.003
Levertijd:
1

Dit gerecht is

Koelvers
Koelvers
Glutenvrij
Glutenvrij

Heerlijk eten thuisbezorgd

  • Op ma t/m vr vóór 12 uur besteld, de volgende dag thuisbezorgd in heel België
  • Vanaf 65 € gratis standaard bezorging. Cadeaukaarten worden gratis verzonden per post!
  • Vragen? Bel ons op (+31)294-772 444

Omschrijving en serveersuggestie

Halve Canadese kreeft gelakt en bereid met Franse Thermidor boter.

Opwarminstructies
Oven: Verwarm de kreeft c.a. 10 minuten op een rooster, eventueel bekleed met bakpapier, in een voorverwarmde oven op 160 graden.

Serveersuggestie
• De kreeft is al schoon gemaakt. Dus geen gedoe met gereedschap, alleen maar genieten!
• Probeer ook de halve kreeften met Asian Spices & Limoen of met Basil & Garlic.
• Dol op deze halve kreeft? Kies hem dan ook eens in een compleet verzorgde Lobster Dinner.

Ingrediënten en allergenen

Canadese kreeft (en bereidingsingrediënten):
  • Canadese Kreeft
  • Witte kookwijn (Pardina, zout, sulfiet)
  • Uienblokjes
  • Wortel
  • Bouillonpoeder vis (selderij)
  • Peterselie
  • Peper
  • Laurierblad
  • Keukenzout
Thermidor Butter: 
  • Roomboter (melk)
  • Witte kookwijn (Pardina, zout, sulfiet
  • Sjalotten
  • Dragon
  • Peterselie
  • Franse mosterd (water, mosterdzaden, natuurazijn, zout, suiker, specerijen)
  • Citroensap
  • Paprikpoeder
  • Tabasco
  • Castelli Grana Padano (Melk, zout, kaasstremsel, lysozym ui ei)
  • Witte peper
  • Keukenzout

Dit recept kan sporen bevatten van gluten, weekdieren en eieren

Voedingswaarden

   Per 100 gram
Energie (kj) 127.05
Energie (kcal) 30.30
Vetten (g) 3.02
Waarvan verzadigd (g) 1.25
Koolhydraten (g) 0.45
Waarvan suiker (g) 0.25
Eiwitten 2.6
Zout (g) 1.02
Natrium (G) 0.408

Let op: voedingswaarden niet geheel accuraat, aangezien het kookvocht en de kookgroenten automatisch worden meegecalculeerd.

Tips van de chef