Naar boven

MyCOOKS in de pers

 

Wil je een interview aanvragen? Een redactioneel stuk of een blog schrijven? Affiliate worden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij staan open voor allerhande samenwerkingen! Er is tenslotte meer dan voldoende te vertellen over onze zienswijzen, drijfveren en filosofie. Neem voor vragen gerust contact op met onze afdeling communicatie en wij plannen graag een afspraak met je in of voorzien je van teksten en beeldmateriaal. Vul hier het contactformulier in en wij beantwoorden zo snel mogelijk al je vragen!

 


Interview Marketing Tribune

MarketingTribune prolongeert de successerie 'Ondernemer van de Week'. Als nummer 117 interviewt de redactie Food&Retail Sven Dirkzwager, general manager van MyCOOKS, een game changing food e-commerce bedrijf dat de wereld verovert. 'Bij MyCOOKS bestel je niet zomaar eten maar een eet-belevenis. Buiten onze vele verse gerechten hebben wij ook een lijn vriesverse producten, een trend die in Engeland al groot is en nu zijn weg vindt naar Nederland', aldus foodondernemer Dirkzwager. Daarnaast onderscheidt MyCOOKS zich met duurzaamheid, capaciteit en kunde van de Chefs. Met hoofdletter C.

Lees hier het hele interview.