Naar boven

Ons verhaal

 
Het verhaal van MyCOOKS
Eind 2016 begonnen wij met MyCOOKS om goed, gezond, eerlijk en lekker eten bereikbaar te maken voor iedereen. Ondertussen zijn wij een aantal uitbreidingen verder en is ons team enorm gegroeid. Nog steeds hebben wij maar één doel voor ogen en dat is om jou te voorzien van lekker eten. Iedere dag.

Wij houden niet van pakjes en zakjes. Wij houden van smaak en van duidelijkheid. Onze chefs bereiden al onze maaltijden en gerechten met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met zo min mogelijk e-nummers, conserveringsmiddelen of andere additieven. Het gaat om de smaaksensatie, om smaakbeleving. Ambachtelijk bereid en koelvers verpakt onder beschermde atmosfeer.

Bij MyCOOKS gaat het om echt goed eten. Om heerlijke hapjes en maaltijden die je gemakkelijk online kunt bestellen, en die daar waar jij dat wilt worden thuisbezorgd. In de hele Benelux. Voor een zeer schappelijke prijs.

Veeleisende banen, een druk bezet leven zijn tegenwoordig aan de orde van de dag. Dat vraagt om ontspanning en om even bijkomen. Heerlijk eten delen met relaties, familie en vrienden is daar echt geknipt voor. Gezellig even opladen en de laatste nieuwtjes delen bij een borrel, high tea of een feestelijk diner. Alleen die voorbereidingen, die vergen veel tijd.

Deel je tijd slim in en zet de chefs van MYCOOKS aan het werk. Zij bereiden met liefde jouw heerlijke hapjes en favoriete gerechten, en doen dat op restaurantniveau. Je hoeft het alleen maar mooi te presenteren of even op te warmen. Waardoor jij meer tijd over hebt om te genieten, van een goed gesprek bijvoorbeeld.