Naar boven

Bezorging

Alle gerechten van MYCOOKS worden alleen op bestelling, vers en met de grootste zorg bereid. Bestellen en bezorgen vallen bij ons dus niet op één dag. Reken op een dag of twee. Bij het online bestellen zie je direct de eerst mogelijke bezorgdag. Je mag ook een andere dag uitkiezen, die mag natuurlijk veel later zijn. Je bent zelf verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van de bestelling, dus zorg dat er iemand aanwezig is die dag.

Wij bezorgen je bestelling koelvers op het door jou opgegeven bezorgadres. Door de hele Benelux. Daar hoef je niet de hele dag op te wachten. Je kunt zelf namelijk voor een extra bezorgservice kiezen bij je bestelling, en aangeven welk dagdeel of tijd jou het beste uitkomt. Kies je niet voor deze service, dan krijg je de avond of nacht voor de bezorgdag een e-mail. Met een track-and-tracelink en de verwachte bezorgtijd, in een tijdsblok van 3 uur. Op de dag zelf krijg je een notificatie sms met de exacte tijd van de bezorging. Wil je zien waar de bezorger is? Volg je bestelling live via de track-and-tracelink op Google Maps.

Wij bezorgen écht overal. Zit je op een park, een camping of een resort? De bezorgers bezorgen in dat geval je bestelling bij de receptie. Je kunt je bestelling daar in ontvangst nemen.
Voor 12:00 uur besteld, volgende dag bezorgd in heel België en ook in Nederland!