Naar boven

Over ons

Over ons afbeelding van MyCOOKS

MyCOOKS is eerlijk over eten

Wij houden van smaak en van duidelijkheid. Wij houden van vers en we houden van lokaal. Onze chefs bereiden al onze maaltijden en gerechten met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Met zo min mogelijk e-nummers, conserveringsmiddelen of andere additieven. Het gaat om de smaaksensatie, om smaakbeleving. Ambachtelijk bereid en koelvers verpakt onder beschermde atmosfeer.

MyCOOKS maakt echt goed eten. Heerlijke hapjes en maaltijden, die je gemakkelijk online kunt bestellen en die overal worden thuisbezorgd. In de hele Benelux. Voor een zeer schappelijke prijs.

Heerlijk eten delen met relaties, familie en vrienden is waar MyCOOKS voor staat. Jij moet gezellig kunnen opladen en de laatste nieuwtjes delen bij een borrel, high tea of een feestelijk diner. En dat zonder die tijdrovende voorbereidingen.

Deel je tijd slim in en zet de chefs van MYCOOKS aan het werk. Zij bereiden met liefde jouw heerlijke hapjes en favoriete gerechten, en doen dat op restaurantniveau. Je hoeft het alleen maar mooi te presenteren of even op te warmen. Waardoor jij meer tijd over hebt om te genieten, van een goed gesprek bijvoorbeeld.